ADANA / SARIÇAM - Çarkıpare Şehit Ertan Tokuş Ortaokulu

Çarkıpare Şehit Ertan Tokuş Ortaokulu

ÇARKIPARE MAH. 1101 SK. ORTAOKUL BLOK NO 6/6 SARIÇAM / ADANA
Vizyon
Her açıdan kişilere ve kurumlara örnek olabilecek kurumsal bir yapı oluşturmak için sürekli mücadele etmek.
Misyon
Ülkemizin milli ve manevi değerlerini benimsemiş, problemler karşısında yılmayan ve çözüm yolları aramaya sonuna kadar devam eden, teknoloji çağının bilgi ve becerilerine sahip, dünyaya barışçı gözlerle bakabilen , fikren ve ruhen sağlıklı ve mutlu , başarı peşinde koşan bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili Egitim
Ingilizce
Şehiriçi otobüslerle
Sarıçam Merkez
Merkez
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda beden eğitimi öğretmenimiz rehberliğinde her türlü sportif faaliyetlere katılmaya özen gösterilmektedir. Ayrıca öğrencilerin yetenekli oldukları spor dallarına yönlendirilme işlemleri titizlikle takip edilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz Ulu Önder M.Kemal Atatürk´ün "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir,fendir" sözünü rehber edinmiş, öğrencilerimize bilimi tanıtmayı, sevdirmeyi kurum kültürü haline getirmiştir. İlimizde gerçekleştirilen her türlü bilimsel faaliyetlere katılım göstermekte ve öğrencilerimizi bu konuda desteklemekteyiz.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda Avrupa Birliği Projeleri ve TÜBİTAK projeleri gibi ulusala ve uluslararası projelere katılım sağlamaktadır.
Okulumzda Avrupa Birliği, E-Twinnig projelerine katılım sağlanmaktadır.