ADANA / SARIÇAM - Çarkıpare Şehit Ertan Tokuş Ortaokulu

Nis

YÜZ YÜZ OYUN PROJESİ KAPSAMINDA BEŞ TAŞ OYUNU OYNANDI.

Nis

YÜZ YÜZE YÜZ OYUN PROJESİ KAPSAMINDA BUGÜN MİSKET OYUNU OYNANDI.

Nis

"DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ " PROJESİ KAPSAMINDA  TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ KAMURAN ÇEVİK'İN 6/B SINIFI İLE  DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİNİ YANSITAN ŞİİR ŞARKI SÖZLERİNİ TŞÖRT ÜZERİNE YAZMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.ÖĞRETMENİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

YÜZ YÜZE YÜZ OYUNDA BUGÜN KİM VURDU OYUNU OYNANDI.

YÜZ YÜZE YÜZ OYUN PROJESİ KAPSAMINDA MENDİL KAPMACA-YAĞ SATARIM,

BAL SATARIM OYUNLARI ÖĞRENCİLER İLE BİRKİKTE OYNANDI.

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi Kapsamında

Okulumuz   Beden  Eğitimi  öğretmenleri tarafından

öğrencilerimize Fiziksel Aktivite etkinlikleri yaptırıldı.

Adana İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Birimi Personeli

Nuray ÖZDAMAR tarafından okulumuz öğrencilerine Hijyen Eğitimi verildi.Teşekkür ederiz.

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi Eğitim Planı Çerçevesinde;

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmenleri Serkan URAL,Betül Şeyma DOĞANAY tarafından,

*Beslenmenin Tanımı,Temel Besin Grupları,

*Mevsimde ve Yerel Beslenme,

*Dönemde Sağlıklı Beslenme,

konularında okulumuz öğrencilerine eğitim verildi.

Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Eğitim Planı çerçevesinde Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenleri;

*Fiziksel Aktivite ve Fiziksel Aktivitenin Önemi

*Ortaokul Dönemlerinde ve Adöllesan Dönemde Fiziksel Aktivite

*Özel Durumlarda ve Sağlık ile Gereksinimine Özgü Fiziksel Aktivite

konularında okulumuz toplantı salonunda öğrencilerimize eğitim verildi.

Öğretmenlerimize projeye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

YÜZ YÜZE YÜZ OYUN KAPSAMINDA KÖŞE KAPMACA OYUNU OYNANDI.

Ock

Okulumuzda "ADANA OKUYOR" Projesi kapsamında 1.Hafta,1.Saat okuma etkinlikleri gerçekleştirildi.Katılımlarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler...

Ock

"YÜZ YÜZE YÜZ OYUN" ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA TÜNEL TOPU OYUNU OYNANDI.

Ara

Öğrencilerimiz ile 13 Aralık Çarşamba günü Adana Anadolu Lisesini ziyaret ettik.Adana Anadolu Lisesi öğrencileri okullarını öğrencilerimize çok güzel bir şekilde tanıttılar.Tanıtımdan sonra öğrencilerimizin sorularını cevaplayarak bilgi paylaşımında bulundular.ALA öğrenci ve öğretmenlerine çok teşekkür ederiz. Gezimizden sonra öğrencilerimiz ile yemek yiyerek günün kritiğini yaparak öğrencilerimizden geri dönütler aldık.Öğrencilerimizden gelen dönütlerin güzelliği bizleri çok mutlu etti. Dolu dolu geçen güzel bir günün ardından öğrencilerimizi evlerine uğurladık.

Ara

Her insan bazı temel haklara sahip olarak doğar. İnsan hakları, kişinin insan olarak doğmasından kaynaklanan temel haklarıdır. Bu haklar hiç kimse tarafından kısıtlanamaz, başkasına devredilemez ve engellenemez. İnsan haklarının olmadığı bir dünyada, kişilerin insan olarak onurlarıyla yaşamaları olanaksızdır. İnsan hakları, top­lumda özgürlük, adalet, barış ve demokrasinin temelidir. Bütün bu haklar insan Hakları Evrensel Bildirgesi’nde ilan edilmiştir. Çarkıpare Şehit Ertan Tokuş Ortaokulu olarak bu haftanın önemini vurguladık. İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası kutlu olsun.