ADANA / SARIÇAM - Çarkıpare Şehit Ertan Tokuş Ortaokulu

Ock

Okulumuzda 5 Ocak Adana'nın kurtuluşu coşkulu bir şekilde kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi,gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Ara

Büyükşehir belediyemizin yaptığı çalışma ile evden okula gelmek, okuldan eve gitmek artık daha güvenli. Kaldırım çalışmalarında emeği geçen Büyükşehir belediyesine, Çarkıpare Muhtarı Yalçın Uzun Beye ve bu sürecin sürekli takipçisi olan kıymetli velimize teşekkürü borç biliyoruz .

Kas

Okulumuzda coşkuyla kutlanan Cumhuriyet bayramının 99.yılı kutlu olsun. Programda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Eyl

İl Milli Eğitim Müdürümüz  sayın Yaşar KOÇAK ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Uygar İNAL,Kızılay Çukurova Şube Başkanı sayın Yıldıray ÖZBEK, Çarkıpare Muhtarı sayın Yalçın UZUN,Türk Kızılayı gönüllülerinin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve öğrencilerimizin katılım gösterdiği boyama etkinliğimizde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz girişine 15 Temmuz köşesi ve Şehit askerimiz Ertan TOKUŞ'a ait özgeçmiş panosu yapıldı.

Ock

Okulumuz müzik öğretmeni Sıla DARENDELİ ile yapılan görüşmeler neticesinde okulumuza faydalı olabilecek müzik aletleri belirlenip Okul-Aile Birliğimizce temin edilmiştir. Öğretmenimiz Sıla Hanıma ve Okul Aile birliğimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri rehber öğretmenimiz Miyase Sert ve Din Kültürü öğretmenimiz Dilek Sezgin eşliğinde lise tanıtımı kapsamında Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesine gezi düzenlediler. Öğretmenlerimize bu gezi için teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz rehber öğretmeni Miyase Sert,  okulumuz velilerine yönelik toplantılarına devam ediyor. Öğretmenimiz Miyase SERT'e ve  toplantılara katılan değerli velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okul sporları için formalarımız hazır. Sarıçam Belediyesi ve Safa Mobilyalarının katkılarıyla hazırlanan formalarla daha güçlüyüz. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Yıldız kızlar okullar arası müsabakalarına çıktık. Gruptan çıkma başarısı gösteremedik ama öğrencilerimize gösterdiği mücadeleden dolayı teşekkür ediyoruz.

Çarkıpare Şehit Ertan Tokuş Ortaokulu öğrencileri için ;

İlk Derse Giriş : 07:20